Menu

ÎNCEPE REABILITAREA PASAJULUI DE LA GARĂ

Veste bună pentru buzoienii care merg cu trenul, dar mai ales pentru locuitorii din cartierele Poștă și Mihai Viteazul. Pasajul subteran de la Gara CFR, aflat într-o avansată stare de degradare, va fi reabilitat, începând de săptămâna viitoare. Zilele tecute, în ședința în care s-a aprobat bugetul muncipiului Buzău pentru 2020, Consiliului Local a votat un proiect care viza trecerea pasajului subteran, din proprietatea CFR SA în patrimoniul local.

Lucrările de revovare a pasajului subteran din incinta Stației CFR Buzău vor dura 6 luni. Valoarea investiţiei este de aproximativ 850.000 de lei, fonduri proprii ale municipiului. Lucrarea va fi executată de către Urbis Serv, societate aflată în subordinea Primăriei. Mare parte a banilor se va duce către lucrări de tencuială și văruire, de montare a unor instalaţii de iluminare cu LED, înlocuirea sistemului de ventilaţie dar şi schimbarea instalaţiei de hidroizolare.

Pasajul subteran de la Gară, lung de 200 de metri, a mai fost supus unor lucrări de reparații în urmă cu 7 ani, tot din fonduri proprii ale Primăriei  Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>