Menu

MONITOR OFICIAL LOCAL

Municipiul Rm. Sărat va avea un monitor oficial local în format electronic. Înființarea monitorului oficial este stipulată în noul cod administrativ, care obligă toate unitățile administrativ teritoriale să dețină o platformă online unde să prezinte deciziile care se iau la nivel local. Proiectul de hotărâre privind implementarea monitorului a fost aprobat de Consiliul Local Municipal, în cea mai recentă ședință. 

Consilierii locali cred că înființarea monitorului oficial local online nu implică costuri pentru municipalitate, în condițiile în care Primăria Rm. Sărat are deja un site pe care își prezintă activitatea. 

Noul Cod administrativ prevede ca proiectele de acte normative, hotărârile şi dispoziţiile, precum şi măsurile de interes local să fie aduse la cunoștiința publică, în vederea asigurării transparenței decizionale în raportul dintre administrația locală și cetățeni. 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>