Menu

PRIMUL TÂRG DE JOB-URI

Eveniment în premieră organizat la Rm Sărat de către Primărie și Liceul Economic „Elina Matei Basarab”. Este vorba despre primul târg de joburi destinat elevilor din liceele tehnologice și societăților comerciale din municipiu. Inițiatorii evenimentului spun că ideea organizării târgului a plecat de la nevoia societăților comerciale de a angaja personal nou, calificat și necalificat, dar și de la interesul tinerilor de a-și găsi un loc de muncă.

Târgul va avea loc pe 11 martie, de la ora 10.00, la Sala de Sport din Rm. Sărat.  La eveniment, elevii vor avea posibilitatea să-și prezinte CV-urile și să comunice cu potențialii angajatori.

Societățile comerciale care doresc să participe la targul de joburi sunt sfătuite să își înregistreze reprezentanții prin completarea unui formular, urmând apoi ca persoanele de contact să intre în legătură direct cu organizatorii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>