Menu

LECȚIILE DIGITALE, PE GUSTUL ELEVILOR

Lecțiile în format digital câștigă tot mai mult teren, de când profesorii și-au dat seama că lecțiile pot fi mult mai atractive pentru elevi folosind sistemele informatice. Este ceea ce a demonstrat astăzi o lecție digitală predată elevilor Liceului ,,Ștefan cel Mare” din Rm. Sărat de către profesorii din cadrul Cercului Pedagogic de Geografie. Dascălii au dovedit că orele predate elevilor pot deveni mult mai dinamice folosind noua tehnologie, dar și că învatarea traditională poate fi îmbinată cu cea digitală.

Cu ajutorul sistemelor digitale, profesorii pot adapta lecțiile la  nevoile elevilor, la toate disciplinele de studio.

Liceul ,,Ștefan cel Mare” din Rm. Sărat a demarat déjà un proiect prin care cadrele didactice pot participa la cursuri de specializare pentru a se adapta mult mai ușor noilor tehnologii informatice.

Profesorii care folosesc sisteme informatice pentru predare spun că materia poate fi structurată mult mai uşor, iar elevii pot învăța astfel cu drag și mai rapid.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>