Menu

MAI MULȚI BANI PENTRU ORAȘ

Municipiul Rm. Sărat va avea un buget mai mare în acest an, comparativ cu cel din 2019, ținând cont și de sumele care ar trebui să ajungă în oraș în urma accesării proiectelor europene. Bugetul din acest an a fost aprobat ieri într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal. 

Edilul din Rm Sărat consideră că în acest an se va vedea munca depusă de administrația locală în elaborarea proiectelor de investiții.

Primarul municipiului spune că administrația locală va demara în acest an noi investiții în infrastructura stradală, în modernizarea rețelei de gaze, dar și în cadrul spitalului și în unitățile de învățământ.

Pe parcursul acestui an, administrația din Rm Sărat urmărește și modernizarea străzilor care nu au fost asfaltate niciodată, artere aflate în cartierele de la periferia orașului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>