Menu

O NOUĂ SUSPICIUNE DE CORONAVIRUS

Încă un suspect de coronavirus, în județul Buzău. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, de cetățenie chineză, întors recent din orasul Shanghai. Acesta se alătură listei persoanelor aflate în monitorizarea Direcției de Sănătate Publică Buzău, suspecte de coronavirus, virusul care a ucis peste o mie de persoane în China. În prezent, bărbatul, angajat al unei fabrici din comuna Pârscov, se află izolat în locuința sa din municipiul Buzău.

În cazul în care există indicii că bărbatul este infectat cu coronavirus, acesta va fi transportat, în condiții de maximă siguranță, la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Pe lângă cetățeanul chinez aflat în carantină la domiciliu, alte 12 persoane, tot de naționalitate chineză, sunt monitorizate de autorități după ce s-au întors recent din țara natală. În câteva zile, dacă nu vor exista indicii că persoanele sunt infectate, acestea vor ieși din monitorizare și vor putea merge la serviciu, la fabrica din comuna Pârscov.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>