Menu

CER UN RAPORT DE ACTIVITATE

Activitatea administratorului public din cadrul Primăriei Rm. Sărat în beneficiul muncipiului este pusă la îndoială de către consilierii PNL. Pentru a cunoaște îndeaproape munca desfășurată de Florin Ceparu, city managerul localitatii în ultimii trei ani, liberalii au solicitat ca acesta să prezintă un raport al activității în următoarea ședință a Consiliului Local Municipal.

Primarul municipiului susține că în prima sedință ordinară a Consiliului Local, administratorul public va prezenta raportul de activitate, deși aceasta se află în directa subordonare a primarului, nu a consilierilor locali.

Consilierii PNL consideră că, deși administratorul public nu se află în coordonarea directă a Consiliului Local Municipal, acesta are obligația morală de a-și prezenta activitatea, pentru o mai bună transparență în actul administrativ. Liberalii și-ar dori ca pe viitor să nu se mai confunde activitatea de city manager cu cea de coordonator al unor ONG-uri, funcție ocupată în trecut de Florin Ceparu.

La nivelul comunitatilor locale, administratorul public, primarul si consiliul local au datoria de a identifica problemele din cadrul localității, dar si de a propune solutii pentru remedierea acestora prin elaborarea si implementarea unor planuri de actiuni locale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>