Menu

CANDIDEAZĂ PENTRU PRIMĂRIE

Ștefan Torcărescu este candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Rm. Sărat. Anunțul a fost făcut în această dimineață de Felix Rache, coordonatorul Pro România Buzău. Politicianul, originar din Rm Sărat, spune că Pro România are încredere în Ștefan Torcărescu, fostul viceprimar al municipiului, dar și în filiala locală, aici activând o echipă puternică, care a reușit să obțină un scor bun la ultimele campanii electorale.

Coordonatorul Pro România Buzău este convins că râmnicenii îl simt aproape pe profesorul Ștefan Torcărescu, iar experiența acestuia în administrația locală reprezintă un aspect important.

Ștefan Torcărescu se declară onorat de încrederea arătată de colegii din Pro România. El consideră că filiala din Rm Sărat este cea mai tanara si puternica organizatie politică la nivel local.

Fostul viceprimar spune că se simte nevoia unei schimbări în Rm. Sărat, în ultima perioadă fiind demarate puține proiecte fundamentale care să schimbe imaginea orașului.

Candidatul Pro România pentru Primăria Rm Sărat își va prezenta planurile și obiectivele pentru dezvoltarea orașului, în zilele următoare, în cadrul unei conferințe de presă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>