Menu

ÎNDEMN LA CALM

Râmnicenii nu trebuie să se panicheze, ci trebuie să respecte toate masurile de igienă! Este mesajul transmis, astăzi, de primarul Rm Sărat locuitorilor municipiului în contextul temerilor apărute odată cu răspândirea coronavirusului. Sorin Cîrjan dă asigurări că, în oraș, situația este sub control, iar administrația locală ține permanent legătura cu reprezentanții Spitalului Municipal, dar și cu medicii din scoli.

Primarul recomandă locuitorilor orașului să nu facă provizii de alimente și să-și trimită copiii la școală atât timp cât nu sunt bolnavi și nu prezintă simptome care să-i determine să râmână la domiciliu.

Autoritățile vor să liniștească populația pentru că, dincolo de problema reală ridicată de infecția cu coronavirus, veștile circulă extrem de repede și în spațiul public pot apărea informații false cu privire la acest virus.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>