Menu

IAR SE CAUTĂ MEDICI!

Spitalul Județean de Urgență Buzău caută noi medici. În încercarea de a combate deficitul de cadre medicale cu care se confruntă de ani buni, conducerea celui mai mare spital din județ organizează un nou concurs de angajare pentru 11 posturi de medic. Opt dintre acestea sunt la unitatea medicală din orașul Buzău, iar trei, la Centrul Multifuncțional de la Pârscov. Din păcate, puțini sunt medicii interesați să profeseze la unități sanitare din provincie, aspect constatat la ultimele concursuri organziate de Spitalul Județean.

Pentru a atrage medici la Spitalul Judeţean de Urgență Buzău, autoritățile oferă mai multe facilităţi. În prezent, medicii care vin din alte localităţi să profeseze la spitalul din Buzău beneficiază de decontarea cheltuielilor de chirie şi întreţinere în limita a 1.000 de lei. Totodată, medicii care vor fi angajați la Spitalul Județean vor primi un bonus financiar de 2.900 de lei, lunar, timp de 6 luni.

Concursul pentru ocuparea celor 11 posturi de medic va avea loc luna viitoare. Cei care vor aplica pentru un post de medic cu normă întreagă trebuie să susțină patru probe: probă scrisă, două probe clinice și probă practică. Tematica și bibliografia pentru fiecare specializare în parte pot fi consultate pe site-ul oficial al Spitalului Județean Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>