Menu

CIOLACU, ATACAT „ACASĂ” DE PRIETENUL PONTA

Liderul PSD Buzău Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraților, a fost atacat chiar acasă de prietenul său Victor Ponta, președintele PRO România. Ponta consideră că Marcel Ciolacu că este controlat de către „jefuitorii” care au condus partidul și pe timpul lui Liviu Dragnea. Declarația a fost făcută, zilele trecute, în timpul unei vizite a lui Victor Ponta în orașul natal al lui Ciolacu.

Atacul lui Victor Ponta la adresa lui Marcel Ciolacu vine în contextul în care liderul Pro România a avut, săptămâna trecută, o discuție cu președintele interimar al PSD pe tema unei posibile colaborări la nivelul filialelor din țară. Ponta spune că, în urma acelei întâlniri, a decis să nu se alieze cu social-democrații, motivând că în PSD au rămas tot oamenii lui Dragnea și Dăncilă.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat marți că din echipa cu care va candida la Congres face parte și Lia Olguța Vasilescu. Între Victor Ponta și Olguța Vasilescu este un conflict mai vechi, cei doi atacându-se în repetate rânduri prin declarații de presă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>