Menu

NOI REGULI DE CIRCULAȚIE

Noi măsuri privind circulația rutieră și pietonală vor fi impuse,  în perioada următoare, în municipiul Râmnicu Sărat. Modificările au fost aprobate deja de Consiliul Local Municipal, în urma propunerilor înaintate de Comisia Locală pentru Sistematizare a Circulației.

Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat a aprobat infiintarea unor noi treceri de pietoni, strazi cu sens unic, dar si un sens giratoriu la intersectia străzilor Patriei și Unirii.

Alte măsuri vizează amplasarea și montarea de balize directionale de dimensiuni reduse, la iesirea din Stația Taxi, la Gara din Rm. Sărat, inspre strada Horia, unde se află peroane pentru transportul de persoane. De asemenea, vor fi montate două camere de supraveghere pentru zona din fața Gării. Tot pe strada Horia se va infiinta sens unic, incepand de la intersectia cu strada Matei Basarab.

Consiliul Local a mai aprobat instituirea regulei ,,Drum cu prioritate,, pentru strada Horia incepand de la intersectia strazilor Crangul Meiului și Cărămidari până la ,,Sensul giratoriu,, de la Gară. La intersectia strazii Căieți cu Horia vor fi montate rezonatoare de viteza pe ambele sensuri de circulatie.

De asemenea, în zona tuturor trecerilor de pietoni de pe strada Principele Ferdinand vor fi montate balize de dimensiuni reduse, pentru a impiedica parcarea vehiculelor care diminuează vizibilitatea asupra trecerilor de pietoni.

Nu în ultimul rând, la intersectia Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada Lalelelor va fi montat un indicator cu semnificatia ,,Stop” pe partea dreaptă în sensul de circulație inspre strada Crangul Meiului, pentru participantii la trafic care vin dinspre strada Paun Pincio. Consiliul Local a stabilit sa fie instituita regula ,,Drum cu prioritate”  și pe strada Principele Ferdinand cu intersectia B-dul Nicolae Bălcescu, cu trafic inspre Gara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>