Menu

MĂSURI SPECIALE

Primăria Rm. Sărat a luat noi măsuri în contextul extinderii epidemiei de coronavirus. Ca urmare a suspendarii cursurilorin perioada 11 martie- 22 martie, administrația locală face apel la părinti sa-si supravegheze copiii, sa-i tina la domiciliu si sa evite spatiile aglomerate. In aceasta perioada, in toate unitatile de invatamant din municipiu vor fi realizate dezinfectii.
Primăria Rm. Sărat va suspenda si cele doua campanii de ecologizare si plantare de arbori, programate pentru luna martie. De asemenea, autoritatile au decis anularea unor evenimente sportive si culturale din oraș.
Edilul din Rm Sărat recomanda cetatenilor ca in aceasta perioada sa evite pe cat posibil deplasarea la Primarie și sa foloseasca Telefonului cetateanului sau site-ul institutiei pentru a adresa petitii.
Primarul asigura cetatenii că in Spitalul Municipal s-au intreprins toate masurile care se impun, iar unitatea medicală are spatii pregatite pentru cei care prezinta simptomatologie, dar și stocuri cu dezinfectanti si materiale sanitare de protectie a personalului. Edilul recomandă locuitorilor orașului sa îsi pastreze calmul in continuare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>