Menu

TAXĂ SPECIALĂ DE SALUBRIZARE

Ramnicenii care nu si-au reinnoit contractele de salubrizare sau care inca nu au incheiat un contract cu operatorul vor plati o taxă specială de salubrizare. Taxa va fi achitată anual alături de celelalte taxe locale si acopera contravaloarea serviciilor de care oamenii au beneficiat pe parcursul anului. Noua taxa de salubrizare va fi aplicată începând cu luna martie.

Potrivit autorităților locale, operatorul de salubrizare este obligat sa ridice gunoiul menajer, indiferent daca ramnicenii au sau nu au incheiat un contract în acest sens. In lipsa contractelor incheiate cu cetatenii, costurile vor fi suportate de administratia locala.

Taxa speciala de salubrizare a fost aprobata de Consiliul Local Municipal Rm. Sarat in urma cu cinci ani, pentru a-i determina pe ramniceni sa incheie contract cu societatea care ridica gunoiul menajer. Pentru ca in tot acest timp multi locuitori au refuzat sa intre in legalitate, autoritatile au luat deciza sa aplice taxa incepand cu aceasta luna.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>