Menu

SUSPICIUNE DE ÎMBOLNĂVIRE

Suspiciune de îmbolnăvire cu coronavirus la Rm. Sarat. Un pacient din comuna Balaceanu s-a prezentat la Spitalul Municipal cu simptome specific bolii. Potrivit autoritatilor din Rm Sărat, bărbatul a fost anterior în București, la aeroport, pentru a aduce pe cineva acasa. Pacientului i s-au prelevat probe, iar medicii asteapta rezultatul acestora.

Pacientul este internat la Spitalul Municipal Rm. Sarat, in unul dintre containerele amplasate special pentru suspiciunile de îmbolnăvire cu noul virus.

In ultimele zile, in Rm. Sarat au existat mai multe alarme false de contaminare. Mai multe persoane au sunat pentru a-i anunta pe medici ca se simt rău și se vor prezenta la spital.

Pentru a limita raspandirea coronavirusului, reprezentantii Primariei fac apel la persoanele care se intorc din tarile afectate sa se autoizoleze si sa anunte autoritatile.

Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor contagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare sau cu amendă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>