Menu

REGULI IGNORATE

Sfaturile specialiștilor cu privire la măsurile de precauție pe durata pandemiei sunt ignorate de mulți. Dovadă sunt numeroasele cozi în magazine și la ghișeele unor furnizori de servicii, unde distanța dintre persoane este mult mai mică decât cea recomandată. Unii oameni nu respectă normele de precauție nici măcar în preajma unităților sanitare. Reprezentanții Policlinicii Nicolae Titulescu din Buzău au decis să țină pacienții în afara clădirii și chemați pe rând în cabinete.

Oamenii, mulți fără protecție la gură și nas, s-au înghesuit la ușa Policlinii din Buzău, pentru a efectua mai repede vizita la medic, fără să țină cont că aglomerația sporește riscul răspândirii coronavirusului.

În mai multe rânduri, reprezentanții Ministerului Sănătății și specialiștii în bloi infecțioase au recomandat tuturor românilor să evite zonele aglomerate unde sunt expuși contactului direct sau interacțiunii cu un număr mare de persoane. De asemenea, specialiștii ne sfătuiesc să păstrăm o distanță semnificativă, de 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlnim.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>