Menu

 AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA GAZE

Autoritatile din Rm Sărat au demarat lucrările de extindere a retelei de gaze natural din municipiu. Primele lucrări, începute ieri, vizează strada Bogdan Voda din cartierul Anghel Saligny, urmând ca investiția să fie extinsă în cartierele Alecu Bagdat, Slam Râmnic si Bariera Focsani. Reprezentanții Primăriei Rm Sărat recomanda cetatenilor care nu au depus documentele necesare in vederea bransarii la reteau de gaze, sa le realizeze in perioada imediat urmatoare si sa le prezinte la Compartimentul Urbanism. După extinderea retelei de gaze vor urma asfaltările în zonele respective. Pentru o perioadă de cinci ani alte bransari ale locuitorilor vor fi interzise.

Concomitent, in cartierul Anghel Saligny se realizează și lucrări de amenajare a parcului. Autoritatile spera ca lucrările la parcurile din cartierele Anghel Saligny si Slam Ramnic sa fie finalizate până la sfârșitul anului.

Tot în acest an, administrația din Rm Sărat și-a propus  să  modernizeze străzile care nu au fost asfaltate niciodată, artere aflate în cartierele de la periferia orașului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>