Menu

“STRANIERII”, MONITORIZAȚI DE AUTORITĂȚI

Autoritățile din Rm Sărat monitorizează în permanență situatia cetățenilor plecați la muncă în străinătate și veniti acasa in ultimele zile. Ieri, 32 de persoane au fost aduse de Jandarmerie in municipiu și insotite la domiciliu. Oamenii au venit cu un autocar din țări din Vestul Europei, care se confrntă cu un număr semnificativ de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Autoritatile inca fac verificari in acest caz, precum si in cel al altui autocar care ar fi oprit seara trecuta la Rm. Sărat.

Primăria Rm Sărat anunta ca incepand de azi, persoanele carora li s-au impus masura de izolare la domiciliu vor fi verificate de politistii locali. Cei care nu respecta masurile impuse, vor fi sanctionati conform legii.

Măsura de izolare la domiciliu pentru persoanele care au călătorit în ultimele 14 zile în localități din zonele afectate de COVID-19, altele decât cele cu transmitere comunitară extinsă, se instituie persoanelor care au intrat în contact direct cu persoanele cu simptome și care au călătorit în zone cu transmitere comunitară extinsă. Aceeași măsură se impune și celor care au intrat în contact direct cu persoanele care au fost confirmate cu coronavirus, dar si membrilor de familie ai unei persoane care se încadrează în una dintre situațiile mentionate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>