Menu

BRUTĂRIILE, PROBLEME LEGATE DE CRIZĂ

Pandemia de coronavirus a afectat serios și maganizele de panificație. Brutarii din Buzău se încăpățânează totuși să-și țină prăvăliile la capacitatea de altădată, în ciuda numărului din ce în ce mai mic de clienți. Pe lângă calitatea produselor de panificație, clienții caută curățenie și măsuri evidente de igienă. O brutărie tradițională din centrul Buzăului s-a adaptat cerințelor din această perioadă de restriște.
Cel mult patru clienți au voie să intre în brutărie, iar la coadă se stă departe unul de celălalt.
Brutarii spun că au provizii de făină și drojdie pentru multă vreme însă temerile lor sunt legate de sănătatea angajaților. Orice îmbolnăvire ivită în rândul personalului ar cauza mari probleme.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>