Menu

CONTROALE ȘI VERIFICĂRI

Controale și verificări la Rm Sărat în contextul crizei cauzată de pandemia de coronavirus. Echipe mixte de la Politia Municipala, Jandarmerie si Politia Locala au verificat, pe parcursul zilei de ieri, dacă persoanele izolate la domiciliu respectă măsurile impuse de autorități. Doua persoane nu au fost gasite acasa de oamenii legii si vor fi amendate.

Verificări au fost făcute și in Piata Centrala de Fructe si Legume din Rm. Sarat de către reprezentanți de la Politia Economica si Politia Locala, după ce mai mulți cetățeni au reclamat creșterea  prețurilor la anumite  produse vândute de comercianți. Politistii nu au constatat incalcari ale legii, unele produse fiind mai scumpe din cauza cresterilor de preturi aplicate de furnizori.

Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta va stabili astăzi  noi masuri care se vor aplica in acest weekend in zona Pietei Centrale din Rm. Sarat.

Conducerea Politiei Locale recomanda tuturor persoanelor care s-au reintors acasa din strainatate sa încerce să renunțe la deplasări cu taxiurile, iar daca folosesc aceste mijloace de transport sa nu ascunda faptul ca vin din alte tari.

Autoritățile din Rm Sărat vor monitoriza în continuare situatia cetățenilor intorsi acasa din strainatate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>