Menu

TOT MAI MULȚI IZOLAȚI

Județul Buzău are, în continuare, doar 2 cazuri de îmbolnăvire cu nou coronavirus. Potrivit datelor furnizate, astăzi, de către Grupul de comunicare strategică, în prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 56 de persoane. Pentru alte 1.338 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. Autoritățile menționează că în județ mai există locuri disponibile pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacității. În ceea ce privește testarea pentru îmbolnăvirea cu COVID – 19, până acum, tuturor persoanelor aflate în carantină le-au fost prelevate probe în vederea efectuării analizelor. În total, la nivelul județului Buzău, au fost făcute 105 teste pentru coronavirus. În cazul a 98 de persoane rezultate sunt negative, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu noul coronavirus. Restul analizelor sunt în lucru.

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate şi externate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>