Menu

PRIMA NOAPTE DE RESTRICȚII, OAMENI VERIFICAȚI

Razii de amploare noaptea trecută în municipiul Buzău, odată cu intrarea în vigoare a ordonanţei militare care stabileşte restricţii de cirulaţie începând cu ora 22.00. Echipe mixte de poliţişti şi jandarmi au patrulat pe străzile oraşului și au verificat toate mașinile surprinse în trafic. În numai jumătate de ora au fost oprite aproape 20 de autoturisme, iar șoferii au fost verificați. Dacă unii conducători auto au prezentat adeverinţe emise de angajator, alții în schimb nu prea aveau habar de prevederile ordonanței.

Șoferii care nu au putut prezenta adeverințe, au fost obligați să completeze o declarație pe propria răspundere prin care menționau motivul deplasării lor după ora 22:00.

Ordonanța militară 2, care interzice buzoienilor să iasă din casă noaptea, între orele 22:00 – 06:00, a intrat în vigoare de ieri seară. Cetățenii pot părăsi domiciliul doar pentru strictul necesar, printre care cumpărături de bază, asistență medicală care nu poate fi amânată, îngrijirea bătrânilor sau deplasări scurte în apropierea locuinței. Cei care părăsesc domiciliul trebuie să completeze o declarație în care să menționeze motivul ieșirii, sau să aibă o adeverință de la serviciu, care să menționeze că deplasarea este făcută în scop profesional.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>