Menu

A FUGIT DIN CARANTINĂ, CA SĂ-ȘI VADĂ IUBITUL

Inconștiență crasă din partea unei tinere de 20 de ani din Buzău. De supărare că nu poate sta cu iubitul, ea a fugit noaptea trecută din Secția de boli infecțioase din Buzău, unde se afla în carantină pentru Covid-19. Polițiștii și jandarmii au intrat în alertă la scurt timp după ce a aflat că pacienta a părăsit unitatea medicală. Tânăra a fost depistată în cartierul Micro 14, unde locuiește iubitul său.

Fata fusese plasată în carantină, în urmă cu patru zile, după revenirerea din străinătate. Cum prietenul acesteia nu mai putea să o viziteze, tânăra nu a mai rezistat să stea singură la izolare. De dorul iubitului, buzoianca a fugit de sub nasul cadrelor medicale, fără nicio remușcare.

Fata se afla la domiciliul iubitului ei când a fost contactată de jandarmi. Cei doi au aflat că trebuie să părăsească urgent apartamentul și să aștepte autoritățile sanitare în fața blocului.

Cei doi amorezi iresponsabili au fost luați cu o mașină specială de la Pompieri și plasați obligatoriu în carantină, sub pază, unde vor petrece departe de ochii lumii următoarele 14 zile. Buzoianca va fi sancționată pentru nerespectarea normelor de carantină.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>