Menu

CONTROVERSE LEGATE DE SPITAL

Transformarea Spitalului Municipal Rm. Sărat in Centru unic de tratare a cazurilor de coronavirus din judetul Buzau a iscat discutii aprinse, ieri dupa-amiaza, in sedinta extraordinară a Consiliului Local Municipal Rm. Sarat, convocată de indata. Consilierii PNL au cerut explicații executivului Primăriei în privința situației spitalului. Edilul din Rm Sărat a precizat ca s-a trezit in fata faptului implinit si nu a putut schimba decizia autoritatilor centrale.

Liberalii au solicitat primarului sa precizeze clar daca este vorba de o decizie a Ministreului Sanatatii cu privire la soarta spitalului din Rm Sărat sau este un ,,decret”, asa cum un reprezentant al administratiei publice locale a postat in mediul online.
Consilierii PNL au mai solicitat ca reprezentanții administrației publice locale sa transmita corect informatii cetatenilor.
Reprezentanții PNL considera ca locuitorii orașului trebuie informati periodic cu privire la situatia din aceasta perioada, deoarece multi nu se informeaza de pe internet.
Primarul din Rm Sărat a dat asigurari ca va oferi in continuare informatii populatie cu privire la cazurile inregistrate si masurile locale ce se impun. Mai mult, edilul a solicitat consilierilor locali sa folosească noua tehnologie și să-și creeze conturi pe internet pentru a comunica zilnic cu acestia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>