Menu

APEL DISPERAT AL MEDICILOR

Criză de echipamente de protecție, în județul Buzău! Din cauza consumului rapid de materiale sanitare şi de protecţie individuală, personalul medical din spitale şi cabinete întrevede deja o criză în acest plan. Medicii de familie spun că au ajuns într-o situaţie limită, întrucât nu au de unde să se aprovizoneze cu echipamente de protecţie împotriva Covid-19, măşti şi combinezoane.

Reprezentanţii Patronatului Medicilor de familie spun că autorităţile le ignoră toate petiţiile depuse, unele chiar la nivel înalt.

Strigăte de ajutor vin şi dinspre Spitalul Judeţean de Urgență Buzău. Şeful Unității de Primire Urgențe, medicul Adrian Zoican, face un apel către cetăţeni pentru a dona bani sau materiale sanitare Spitalului Judeţean de Urgenţă.  Într-o postare pe contul său de Facebook, medicul Zoican mulţumeşte, de asemenea, celor care au sponsorizat sau făcut donaţii către spital în această perioadă în care unităţile medicale din ţară au nevoie acută de materiale sanitare, fonduri şi forţe umane.

Cei care vor să doneze pot găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook a Spitalului Județean de Urgență Buzău, dar și pe site-ul instituției.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>