Menu

Social
SOFERI PREA GRABITI

Controalele în trafic se țin lanț, dar la fel de mulți sunt si șoferii care încalcă regulile de circulație. Mulți dintre ei sunt atat de grabiți, incat nici nu mai tin cont ca semaforul este pe culoarea rosie. Polițiștii rutieri i-au filmat astăzi pe cațiva dintre aceștia, i-au tras pe dreapta și le-au reținut permisele de conducere.

Zilnic polițiștii de la Biroul Rutier Ploiești rețin zeci de permise de conducere, șoferilor surprinși că au trecut pe roșu. Cel mai des sunt fortate semafoarele din zona centrală, acolo unde de regulă se așteaptă mai mult.Deși au fost informați că au fost filmați trecand pe roșu, cei mai multi dintre șoferi au sustinut ca semaforul era pe galben. Nu i-au convins pe polițiști, așa că au rămas fără permisele de conducere.

În numai o oră, la un singur semafor din centrul orașului, 9 șoferi au rămas fără permis de conducere, dupa ce au trecut pe culoarea rosie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>