Menu

,,LINIȘTIT” CU AMENDĂ ȘI DOSAR PENAL

Un tânăr de 26 de ani din Buzău care a sfidat interdicțiile impuse de autorități și a instigat la nesupunere civică şi la acţiuni împotriva poliţiştilor s-a ales cu o amendă de 580 lei, dar şi cu dosar penal. Chiar în prima noapte când circulaţia a fost interzisă după ora 22:00, acesta s-a filmat la volanul unui BMW, îndemnându-i pe cetăţeni să iasă în oraș și să nu se supună reglementărilor actuale privind circulaţia persoanelor.

Pe durata întregii sale aventuri ilegale prin oraș, transmisă live pe o rețea de socializare, buzoianul spunea, într-un limbaj care nu poate fi reprodus, că nu se teme, nici de coronavirus şi nici de ,,Gardă”. Ba chiar i-a îndemnat pe cei care îi urmăreau filmarea să distribuie postarea.

În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliția s-a autosesizat. Tânărul a fost identificat şi depistat. Inconștiența de care a dat dovadă l-a costat scump pe buzoian: permisul de conducere, o amendă consistentă și dosar penal pentru sfidarea autorităţilor. Totodată, în cazul său au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 368 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>