Menu

SPRIJIN PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN

Ședință atipică, ieri, la Consiliul Județean Buzău. Atât conducerea instituției, cât și consilierii au stat la distanță unul de celălalt, iar fiecare participant a purtat mască de protecție și mănuși chirurgicale. În cadrul ședinței, consilierii județeni au alocat Spitalului Județean de Urgență suma de 1.000.000 de lei.

Tot ieri, la Buzău a ajuns prima parte a comenzii de materiale de protecție medicală, urmând ca astazi să sosească și testele pentru personalul din Spitalul Județean.

Săptămâna trecută, Ministerul Sănătății a aprobat achiziționarea pentru județul Buzău a unui aparat Real Time PCR, necesar la testarea cât mai rapidă a persoanelor suspecte de infectare cu noul coronavirus. Valoarea aparatului este de 300.000 lei și va ajunge în zilele următoare la Direcția de Sănătate Publică Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>