Menu

RECOMANDĂRI DE WEEKEND

Puteți ieși din casă pentru cumpărături, dar respectând cu strictete intervalul orar, distanța socială și celelalte masuri impuse de noua Ordonanta Militara. Este recomandarea autorităților din Rm Sărat pentru cetățeni în zilele de weekend.

Și asociațiile de proprietari sunt sfătuite să ia toate măsurile necesare pentru prevenirea apariției și extinderii noului Coronavirus. Zilnic, scarile de bloc, clanţele, mânerele uşilor de la intrarea in bloc, ascensorul sau subsolurile trebuie dezinfectate. De asemenea, locatarii trebuie sa elibereze casa scarii de alte obiecte depozitate.

De astăzi, fiecare scară de bloc din Rm. Sarat va afișa un material de informare, pentru ca cetatenii  să cunoasca măsurile impuse prin Ordonanța Militară numărul 3. Cetățenii care se deplasează în afara locuințelor, trebuie să aibă completate declarațiile, respectiv adeverințele eliberate de angajatori. În situația în care nu exista posibilitatea de multiplicare a declarațiilor pe proprie răspundere, organele de control acceptă și Declarații completate de mână, realizate pe structura formularului tip, cu menționarea în mod exclusiv a motivului deplasării.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>