Menu

DEZINFECȚIE TOTALĂ

De astăzi, străzile și trotuarele municipiului Buzău vor fi dezinfectate în totalitate. Este decizia luată de Primăria Buzău, în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență, pentru a stopa răspândirea noului coronavirus. Acțiunea a debutat în această dimineață, în cartierul Dorobanți 2, în prezența edilului Constantin Toma.

Dezinfectarea în totalitate a străzilor și trotuarelor din oraș va dura timp de șapte zile. Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Companiei de apă și a socieții de salubrizare RER Sud. Potrivit autorităților, străzile din Buzău sunt igienizate împotriva răspândirii COVID 19 cu dezinfectant pe bază de clor.

Tot în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență Buzău, s-a decis ca persoanele fără adăpost să fie cazate, temporar, în mini-hotelul de la stadionul Gloria.

De asemenea, astăzi, Primăria a luat decizia de a tipări 100.000 de adevernințe pe propria răspundere obligatorii pentru deplasarea pe stradă. Acestea vor fi distribuite populației prin asociațiile de proprietari sau prin polițiștii locali, la intrarea în supermarketuri sau în zona farmaciilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>