Menu

INCENDIU LA UN PARC AUTO

Incendiu de proporții, ieri, în curtea unui parc de dezmembrări auto din localitatea Vernești.  Echipajele de pompieri au fost alarmate în momentul în care angajații parcului au zărit fum ieșind dintr-o caroserie. Oamenii au sunat imediat la 112, însă, până la venirea pompierilor, flăcările s-au extins la celelalte autoturisme.

ISU Buzău a trimis la intervenție șase autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de trei ore. În timpul interventiei, mai multe bubuituri s-au auzit de la rezervoarele mașinilor dezmembrate care se aprindeau una câte una.

Pompierii cred că este posibil ca focul să fi pornit de la un incendiu de vegetație din apropiere, însă nu exclud nicio altă variantă. La acea oră, nu erau efectuate lucrări în zona depozitului de mașini.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiul în care au ars peste 40 de autoturisme scoase din uz. Puțin a lipsit ca flăcările să nu ajungă și la intrarea în parc, acolo unde se află birourile și service-ul auto.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>