Menu

PROGRAM SPECIAL

Instituțiile din Rm Sărat au adoptat un program special pe durata stării de urgenţă, pentru a se evita, pe cât posibil, contactul direct între persoane. Până acum, programul cu publicul din Primăria municipiului Râmnicu Sărat, atât la Relații cu publicul, cât si la Registratură s-a efectuat doar în intervalul orar 8,00-12,00, timp în care la ghișeu s-au prezentat doar cetatenii care au avut de rezolvat situatii urgente. De ieri, însă, programul la Punctul de lucru cu publicul din Primăria municipiului Râmnicu Sărat a fost sistat. De asemenea, din această săptămână, autoritatile locale au decis sa reduca numarul functionarilor publici, pentru a nu-i expune in fata noului coronavirus, dar fara a fi afectata activitatea institutiei.

În schimb, societatea Acvaterm și Administrația Domeniului Public Sarat, institutii din subordinea Primariei, si-au intensificat activitatea in aceasta perioada, fiind implicate în actiunea de dezinfectie a străzilor din municipiu.

Functionarii Primariei Rm. Sarat asigura accesul la informatii prin telefonul cetateanului sau prin e-mail. Angajații vor sorta si repartiza corespondenta dupa caz.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>