Menu

MĂSURI DE MAXIMĂ PROTECȚIE

Primăria Rm. Sarat recomanda cetatenilor si asociatiilor de proprietari sa ia măsuri suplimentare de maximă protecție în contextual răspândirii pandemiei de coronavirus. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a dispus déjà masuri în ceea ce privește sporirea acțiunilor de dezinfectare în blocuri. Zilnic, scarile, clanţele, mânerele uşilor de la intrarea in bloc, ascensorul sau subsolurile trebuie dezinfectate. De asemenea, locatarii trebuie sa elibereze casa scarii de alte obiecte depozitate. Asociațiile de proprietari din Rm Sărat fac eforturi pentru a intensifica activitățile de dezinfectare în zonele de blocuri, ținând cont de resursele materiale și umane pe care le au la dispoziție.

De asemenea, reprezentanții asociațiilor solicită sprijinul râmnicenilor în această perioadă. Locatarii sunt rugați să pună la îndemână resurse de apă, pe casa scării sau la ușă și să-și amplaseze la ușă un covoraș sau o mochetă îmbibate în clor. Autoritatile din Rm Sărat spera ca recomandările, dar și măsurile individuale și colective sa ajute comunitatea să depășeasca cu bine această perioadă.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>