Menu

ÎN LOCURI AGLOMERATE, CU FAȚA PROTEJATĂ

Noi masuri, in zilele urmatoare, in municipiul Rm. Sărat. Prin decizia Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, începand de sambata, 11 aprilie, administratorii si detinatorii spatiilor publice ori private din institutii publice, piete, farmacii, santiere, gara, autogara și mijloace de transport vor interzice accesul cetatenilor fara mijloace de protectie a fetei. Agentii economici trebuie sa afiseze in locuri vizibil obligativitatea cetatenilor de a respecta masurile impuse. Primarul Sorin Cîrjan precizează că  cetățenii trebuie sa poarte o masca, esarfa, fular sau alte mijloace, pentru a se proteja, dar si pentru a-i proteja pe ceilalti.

De asemenea, pe perioada weekend-ului, la Rm. Sarat, oamenii legii vor intensifica acțiunile de supraveghere si verificare a modului in care cetatenii respecta masurile impuse de Ordonantele Militare. Autoritatile reamintesc oamenilor sa ramana pe cat posibil acasa si sa-și limiteze iesirile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>