Menu

Social
TERMEN PRELUNGIT

Proiectele europene trebuie finalizate la termen, in caz contrar, beneficiarii risca penalitati. Sunt însă și excepții. La Rm. Sarat, termenul de executare a lucrarilor de modernizare a 41 de strazi, a fost prelungit pentru a doua oara. Investiția trebuia finalizata inca de anul trecut, insa autoritatile spun ca termenul initial a fost prelungit pana luna septembrie, astfel incat constructorii sa poata realiza lucrari de calitate.

Proiectul de modernizare a 41 de strazi din Rm Sarat cu fonduri europene a demarat in 2012, iar in prezent cele mai multe artere cuprinse in plan sunt complet asfaltate. Imediat ce vremea va permite, lucrarile vor fi reluate. Cateva trotuare ramase neasfaltate din toamna vor fi modernizate, vor fi amenajate spatii verzi si va fi instalat mobilierul stradal pe toate arterele din proiect.Reprezentantii Primariei spun ca noul termen, 3 septembrie, va fi respectat iar pana atunci se vor incheia toate lucrarile din cadrul proiectului.

Valoarea totala a lucrarilor din cadrul proiectului european de modernizare a strazilor din Rm. Sarat este de 4,2 milioane de euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>