Menu

RECOMANDĂRI DE PAȘTE

Autoritățile îi sfătuiesc pe buzoienii care mai au de făcut cumpărături de Paște să folosească mască de protecție și mănuși chirurgicale, să meargă singuri la magazin, să își facă o listă înainte și să opteze ,,pentru un interval orar cu risc scăzut de aglomerație”. Buzoienii care au până în 65 de ani, trebuie să evite să mergă la cumpărături în intervalul orar 11:00-13:00, pentru a evita aglomerația și a le oferi vârstnicilor posibilitatea să-și achiziționeze alimentele necesare. De asemenea, buzoienilor li se recomandă să petreacă sărbătorile doar cu acei membri ai familiei împreună cu care locuiesc în mod obișnuit și să evite să meargă la rude.

Autoritățile buzoiene atrag atenția că, de Paște, se menține interdicția de a face grătare sau picnicuri în parcuri, păduri și orice alte zone publice.

Autoritățile precizează  că toate recomandările privind distanțarea socială sunt menținute și de Paște, și este extrem de important ca buzoienii să le respecte pe deplin, pentru a evita să fie sancționați.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>