Menu

Politic
FOST PRIMAR VS DENUNTATOR

Confruntare astazi la DNA Ploiesti intre fostul primar al orasului, Iulian Bădescu si denuntatorul sau, Daniel Capră. Dupa ce saptamana trecuta, aceasta intalnire a fost amanata, Badescu acuzand probleme de sanatate, in aceasta dimineata cei doi s-au intalnit iar, fiind audiati de catre procurori timp de aproximativ 2 ore. Elementul surpriza al acestei proceduri a fost prezenta lui Florian Walter, fostul finantator al echipei Petrolul Ploiesti care a avut si el o confruntare cu Daniel Capră.

La o ora a ajuns la sediul DNA si Iulian Bădescu incarcerat in arestul politiei Prahova de la inceputul acestei luni pentru abuz in serviciu si luare de mita. Confruntarea s-a terminat destul de repede si cei doi s-au intors in arest. Avocatii lui Badescu au declarat ca procedura a fost benefica fostului primar. Pe de alta parte avocatul lui Daniel Capră crede ca intalnirea de azi va face ca adevarul sa iasa la lumina. Florian Walter fostul finantator al Petrolului inaintea lui Capra nu a facut nicio declaratie in fata presei. Acesta a fost chemat pentru a se confrunta cu Daniel Capra in cadrul aceluiasi dosar. Iulian Badescu spera ca in urma acestei proceduri sa poata fi eliberat din arestul preventiv in care se afla de pe data de 3 martie.

Procurorii au dat curs denuntului lui Daniel Capră care a afirmat ca fostul primar al Ploiestiului a primit de la el suma de 100.000 de euro si doua excursii platite de club in Turcia.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>