Menu

Social
INCENDIU VIOLENT

Panica azi-noapte intr-un bloc din cartierul brailean Hipodrom. Aproximativ 40 de persoane au fost evacuate si 8 apartamente au fost avariate, dupa ce un incendiu violent a izbucnit intr-un apartament situat la etajul 1 al blocului respectiv.

Apartamentul este locuit cu chirie de un barbat in varsta de 60 de ani, despre care vecinii spun ca ii terorizeaza de luni de zile, cu scandaluri si amenintari ca le va da foc. De ceva vreme, pentru ca nu mai platise factura, barbatul fusese debransat de la energie electrica, astfel ca facea lumina in casa cu lumanari. De altfel, din primele cercetari, se pare ca aceasta a fost si cauza incendiului. Cert este ca, dupa izbucnirea incendiului, focul s-a propagat in intreg apartamentul, acesta fiind distrus in intregime de flacari. Odata ajunsi la fata locului, pompierii s-au vazut nevoiti sa evacueze aproape 40 de persoane din bloc, din cauza fumului gros care se raspandise in cladire.Sapte persoane care s-au intoxicat cu fum au avut nevoie de asistenta medicala, printre ele aflandu-se o fetita de 8 luni, un baietel de 1 an si 3 luni si o gravida in 7 saptamani.Cel mai grav a fost intoxicat un barbat de 40 de ani, care a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate. Locatarii din bloc sunt furiosi pentru ca administratorul blocului nu a luat masuri sa il dea afara pe chiriasul violent, mai ales in contextul in care acesta, de mai bine de jumatate de an, le facea viata un cosmar.In ce priveste explicatia adminsitratorului cu privire la decizia de a-l pastra ca si chirias pe barbatul violent…Dupa cateva zeci de minute, incendiul a fost lichidat iar locatarii s-au putut intoarce in siguranta in apartamentele lor.

In acest moment, politistii braileni il cauta pe barbatul din al carui apartament a izbucnit incendiul. Asta pentru ca, odata ce s-a vazut scapat teafar si nevatamat din locuinta in flacari, s-a facut nevazut pana la sosirea fortelor de ordine.In cauza s-a deschis dosar penal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>