Menu

MĂSURI ÎN ȘCOLI

Școlile și liceele din Rm Sărat se pregătesc în perspectiva reluării cursurilor pentru elevii din anii terminali care vor susține Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Saptamanal, autoritatile locale organizeaza sedinte video cu directorii unitatilor de invatamant, pentru a stabili prioritatile si pasii care trebuie urmați in perioada urmatoare. În cadrul intalnirilor virtuale se discută despre măsurile de prevenire și răspândire a coronavirusului, dezinfectiei claselor, dar si alte probleme ce țin de educația copiilor.

Primarul din Rm Sărat spune că unele școli au luat deja masuri de dezinfectie si pana la reluarea cursurilor unitățile de învățământ vor îndeplini toate condițiile privind siguranta elevilor din anii terminali.

Recent, Școala Gimnazială ,,Vasile Cristoforeanu” și Colegiul National ,,Al. Vlahuță” din Rm. Sărat au primit din partea unui om de afaceri un numar important de masti de protectie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>