Menu

8 NOI CAZURI DE CORONAVIRUS

Buzăul înregistrează la acest moment 61 de cazuri confirmate cu coronavirus, 8 în ultimele 24 de ore. Conform ultimelor date venite de la Direcția de Sănătate Publică, 6 persoane din Râmnicelu – trei adulți și trei minori, membri ai aceleiași familii – au fost depistate cu coronavirus și au fost internate la spitalul din Râmnicu Sărat. Pacienții sunt contacți ai tânărului de 30 de ani din Râmnicelu care a mers la Spitalul Județean Focșani pentru un consult și ulterior a fost confirmat cu coronavirus. Cei 6 pacienți sunt asimptomatici și fac parte din aceeași familie.

Tot la Spitalul din Râmnicu Sărat a fost transferat și un bărbat revenit din Marea Britanie, care a intrat în carantină într-unul din centrele amenajate la nivelul județului.

Ultimul pacient este un copil de 10 ani, nepotul pacientei cu numărul 42, o bătrână de 68 de ani din municipiul Buzău. Băiatul a fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru stabilirea tuturor contacților.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>