Menu

PETRECERE ,,CONDIMENTATĂ” CU AMENZI

20 de bărbați din 5 județe au fost amendați de polițiștii din Buzău după ce, în plină pandemie, au participat la o petrecere organizată într-o locație din zona fostului CAP din Gherăseni. Indivizii din județele Buzău, Ilfov, Galați, Brăila și Dolj au fost invitați să sărbătorească ziua de naștere a unui tânăr din Vadu Pașii, Adrian Oprea, zis Tyson după tatuajele asemănătoare cu cele ale boxerului Mike Tyson.

Surse locale spun că printre petrecăreți s-ar fi aflat și Bogdan Sandu, cunoscut ca fiind un membru al clanului Sportivilor din București, dar și Sorin Alexandru, poreclit Sorin Geamănu, aflat sub control judiciar într-un dosar de înșelăciune. Petrecerea a fost condimentată spre final, cu amenzi de aproape 200.000 lei și un dosar penal, după ce la întoarcere cheflii au fost opriți de către polițiștii care organizau filtre în trafic pe principalele drumuri din localitate şi pe Drumul European E85.

Toți șoferii au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest, iar în cazul unui șofer de 33 de ani, din Pârscov, s-a  indicat consumul de substanțe interzise. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub inflența alcoolului sau a altor substanțe. În urma acestei acțiuni, cazul a intrat și în atenția specialiștilor în criminalitate organizată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>