Menu

LOCALNICI UIMIȚI DE ACȚIUNEA POLIȚIEI

Nu descinderea cremei interlopilor din 5 județe i-a uimit pe localnicii din Gherăseni, acum trei zile, ci acțiunea de amploare a poliției buzoiene. S-a întâmplat duminică după-amiază, când un buzoian din Vadu Pașii, tatuat precum Mike Tyson, și-a chemat amicii din mai multe județe pentru a încinge un chef de pomină, de ziua lui, într-un loc ferit de ochii lumii: la Gherăseni, în fostul CAP. Au răspuns chemării 20 de bărbați din Buzău, Ilfov, Galați, Brăila și Dolj, îmbarcați în șase autoturisme. Mulți dintre participanți sunt cunoscuți ai oamenilor legii în județele din care provin. La descinderea Poliției și a Jandarmeriei, unul dintre tineri a fost găsit băut și sub influența substanțelor psihotrope.

Vestea că satul lor a fost vizitat duminică de „spuma” interlopilor din regiune, toți tatuați din cap până-n picioare, s-a răspândit rapid printre localnici. Unii spun că nu au mai văzut niciodată o asemenea desfășurare a forțelor de ordine.

Petrecerea care nu a durat mai mult de două ore s-a încheiat cu amenzi de aproape 200.000 lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii Covid-19 și un dosar penal, după ce unul dintre șoferi consumase băuturi și substanţe interzise. În urma acțiunii, cazul a intrat și în atenția ofițerilor de la criminalitate organizată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>