Menu

Social
BRACONIERI RETINUTI

Cinci braconieri au fost reținuți de polițiștii prahoveni, după ce în locuințele indivizilor s-au găsit la percheziții cantități mari de carne de vanat, trofee de vanătoare, arme și muniție. Indivizii braconau în special urs, mistreț și căprioare. Braconierii riscă ani grei de închisoare.

Poliţiştii prahoveni au efectuat șase percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de braconaj, atat în Ploiești cat și în comuna Jugureni. În urma perchezițiilor efectuate de polițiștii prahoveni au fost ridicate, în vederea confiscării 37 de carne provenită din vânat, respectiv mistreț și căprior, trofee de căprior, țap și mistreț și o blană de urs necrotaliată. Cinci indivizi au fost reținuți.

Totodată, la locuințele percheziționate, au fost depistate două dispozitive de sertizare cartușe, 16 cartușe insertizate manual cu alice interzise la deținere și o armă confecționată artizanal fără serie și marcă prezentând modificări la țeava de propulsare a proiectilului. Cei cinci riscă pană la 12 ani de închisoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>