Menu

ALTE DOUĂ CAZURI

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 97. De asemenea, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 255  de persoane, iar pentru alte 253 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au acționat pentru asigurarea, monitorizarea şi limitarea circulaţiei în zonele carantinate, 97 de jandarmi, 22 de polițiști, 12 polițiști locali și 52 de militari, nefiind înregistrate evenimente negative.

Totodată, polițiștii buzoieni împreună cu personalul Poliției Locale, au desfășurat activități de verificare cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, ocazie cu care au fost controlate 201 persoane. Dintre acestea, o persoană a fost identificată că nu respectă interdicțiile privind deplasarea. În total, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale privind nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare, în valoare totală de 3.600 de lei.

Pana astazi, 14 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 16.247 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID –19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.053 au fost declarate vindecate si externate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>