Menu

SITUAȚIE SUB CONTROL

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului Buzău este, în continuare, de 97. De asemenea, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 252 de persoane, iar pentru alte 251 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, jandarmii au acționat pentru asigurarea, monitorizarea şi limitarea circulaţiei în zonele carantinate din județul Buzău, unde nu au fost înregistrate evenimente negative.

Totodată, polițiștii acționează zilnic pentru prevenirea și combaterea ilegalităților de orice natura. Dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează în special în zonele predispuse aglomerării, având în vedere posibilitatea de accentuare a mobilității persoanelor.

Pana astazi, 15 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 16.437 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.370 au fost declarate vindecate si externate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>