Menu

MISIUNI PENTRU STAREA DE ALERTĂ

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului Buzău a ajuns la 123. De asemenea, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 211 de persoane, iar pentru alte 355 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, jandarmii buzoieni, sprijiniți de colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești au acționat permanent pe raza județului pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în centrele de carantină instituționalizată, unde nu au fost înregistrate evenimente negative.

Totodată, în contextul trecerii la starea de alertă, 255 de polițiști din cadrul IPJ Buzău și 23 polițiști locali au desfășurat misiuni specifice, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Pana astazi, 18 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 17.036 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.930 au fost declarate vindecate si externate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>