Menu

PRIMESC STIMULENTE DE RISC

80 de cadre medicale din Spitalul Municipal Rm. Sărat vor primi un stimulent de risc in valoare de 2500 de lei pe luna. Consiliului Local Municipal a aprobat, ieri, intr-o sedintă extraordinară rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Spitalului Municipal Rm. Sarat, în vederea evidentierii sumelor reprezentand stimulentul de risc. Pe lista angajaților spitalului din Rm. Sărat care vor beneficia de stimulente de risc se află 5 medici, 33 asistente, 2 biologi, 7 infirmiere, 13 îngrijitoare, 6 spălătorese, 2 maseuri, 2 agenți de dezinfecție și 5 muncitori calificați.

Consilierii locali din Rm Sărat au fost de acord în unanimitate cu aprobarea stimulentui de risc pentru personalul medical care a ingrijit pacienti infectati cu noul coronavirus.

De asemenea, la Spitalul Județean Buzău, 36 de persoane vor beneficia de un stimulent de risc. Bani în plus pentru că au stat în prima linie în lupta cu noul coronavirus vor primi 6 medici, 15 asistenți, 9 infirmiere, 2 îngrijitoare, dar și 4 agenți de dezinfecție. Stimulentul de risc este acordat, potrivit legii, medicilor, personalului medico sanitar, inclusiv personalului auxiliar implicat direct in transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea si tratamentul pacientilor infectati cu COVID-19, pe perioada starii de urgenta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>