Menu

CORONAVIRUS ȘI LA INSPECTORATUL ȘCOLAR

Coronavirusul a ajuns și la Inspectoratul Școlar din Buzău.  Este vorba despre un angajat al acestei instituții, care a fost confirmat cu infecție cu Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, responsabil cu investițiile în Inspectoratul Școlar Județean Buzău, s-a testat după ce a început să se simtă rău, deși nu se știa contact al unui pacient confirmat cu coronavirus.

Până acum, ancheta a stabilit un singur contact al bărbatului infectat. Este vorba despre colegul său de birou, care a fost trimis în izolare la domiciliu. De altfel, întreaga instituție a fost închisă până luni, pentru a se putea face dezinfecție generală.

Vești deloc bune vin și de la Spitalul Județean Buzău, acolo unde crește numărul cadrelor medicale infectate cu Sars-Cov-2. Din fericire, în urma testărilor efectuate ieri, niciun pacient al spitalului nu a mai fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Până acum, în județul Buzău, au fost înregistrate cazuri de coronavirus în 4 instituții și o societate: Policlinica „Nicolae Titulescu”, Spitalul Județean de Urgență Buzău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Școlar și Trans-Bus Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>