Menu

ZI FĂRĂ CAZURI POZITIVE

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului Buzău a rămas același, ca și ieri, 188, 57 de persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 20 de persoane, iar pentru alte 2.030 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, polițiștii buzoieni împreună cu Poliția Locală au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, ocazie cu care au fost verificate 1.450 de persoane. Au fost depistate că nu respectă condițiile de izolare 3 persoane, care au fost sancționate contravențional, valoarea amenzilor fiind de 3.000 lei. În cadrul acțiunilor efectuate cu privire la respectarea măsurilor impuse de ”starea de alertă” au fost aplicate 38 de sancțiuni, dintre care 3 pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea, 2 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea și alte 33 de sancțiuni pentru tulburarea liniștii publice, în context COVID-19. Valoarea totală a amenzilor a fost de peste 15.000 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>