Menu

18 CAZURI NOI, DOUA DECESE

Noi date îngrijorătoare privind evoluția pandemiei de coronavirus în județul Buzău: în numai 24 de ore au fost confirmate 18 cazuri noi și două decese.

Unul dintre cele două decese este cel al unui bărbat de 47 de ani, confirmat cu COVID-19 pe 13 iunie, în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Pacientul fusese diagnosticat cu boală pulmonară obstructivă cronică. Al doilea deces a fost înregistrat tot în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Este vorba despre un bărbat de 84 de ani, confirmat cu COVID-19, de asemenea, pe 13 iunie. Bătrânul avea multiple comorbidități printre care boală renală cronică și boală coronariană ischemică.

Îngrijorător este și că, cele mai multe noi îmbolnăviri cu COVID 19 au fost confirmate la pacienți cu boli oncologice ori pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență Buzău. De asemenea, o îmbolnăvire a fost confirmată în cazul unei femei de 47 de ani, personal auxiliar în cadrul Spitalului Municipal din Rm Sărat.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 326, 148 persoane fiind declarate vindecate și externate. În prezent, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 25 de persoane, iar pentru alte 1.180 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>